ZÖLDSÉGESKERT a Kertbarátok kézikönyve

MEGRENDELÉS!

Egy könyv, ami segít kihozni a MAXIMUMOT a kiskertedből – egészségesen, frissen, örömtelien.

Hozd ki a MAXIMUMOT a Zöldségeskertedből!

Ez a könyv segít abban neked, hogy örömed legyen a hobby kertészkedésben, és kihozhasd a maximumot a befektetett munkádból. Termeljünk bőséges, egészséges, szép, friss zöldségeket együtt.

Ki írta ezt a könyvet?

Ujhelyy Károly vagyok.
Több, mint 40 éves kertművelési, és szakirodalmi ismeretgyűjtési tapasztalatomat igyekszem megosztani különböző kertészeti magazinokban pl: Dévai „KERT-ész Magazin” (munkatársa ként), vagy Kisalföld LK magazin mellékletében, Győr Plusz Rádióban a Kertbarát Magazinban és a Győr Plusz TV Zoo Magazinban. Illetve előadásokon, (a Kertbarátok Győr Városi Egyesületében, a Vámosszabadi kertész klubban, a Győri Nyugdíjas klubokban). 

A ZÖLDSÉGESKERT kézikönyvben összetömörítettem mindazt a tudást, ami egy Kertbarátnak hasznára lehet abban, hogy minél többet hozhasson ki hobbyából. Nincs is örömtelibb egy Kertbarát számára, mint az, ha látja munkájának bőséges, egészséges eredményét. Azok akik elolvassák ezt a kézikönyvet és alkalmazzák a benne összegyűjtött tapasztalatokat, gyakorlati fogásokat azoknak eredményes és örömteli lesz a kertészkedésük.

ZÖLDSÉGESKERT megrendelése

Digitális könyv CSOMAG

Digitális formátum (PDF),
mely e-mailben kerül kiküldésre.

A könyv mellé most ráadásba adom a
2022-es kerttervező csomagot. Tartalma:
2022 évi Vetési naptár
2022 évi Holdnaptár
Szeret / Nem szeret – növénytársítási útmutató
Magaságyás készítési prospektus

Összesen: 1990 Ft

Ha már megvan a könyv, ezt ajánlom:
2022-es kerttervező csomag 

Digitális formátum (PDF),
mely e-mailben kerül kiküldésre.

2022 évi Vetési naptár
2022 évi Holdnaptár
Szeret / Nem szeret – növénytársítási útmutató
Magaságyás készítési prospektus

Összesen: 990 Ft

RENDELÉSEDRŐL ELEKTRONIKUS SZÁMLÁT ÁLLÍTUNK KI!

Papír alapú számlát nincs módunkban kiállítani, de ne aggódj, az elektronikus számlát is ugyanúgy el tudod számolni a cégedben, mint bármilyen régi típusú papíralapú számlát. A számla generálása automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján. Ügyelj tehát rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat.

JOGI ÁLLÁSFOGLALÁS

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Webáruház üzemeltető, eladó

Ujhelyy Károly és Hájas István E. V.
9012 Győr, Kiss Angyal Ernő u. 13.   –   hello@alkalmazottmarketing.hu   –   Adószám: 68603335-1-28